Begeleiding bij vruchtbaarheidstraject

(Hypno)therapeutische begeleiding bij vruchtbaarheidstraject

Willen jij en je partner een vruchtbaarheidstraject starten of zijn jullie er al mee begonnen? En ben jij geinteresseerd hoe professionele begeleiding waarbij hypnose, opstellingen en mindfulness worden gebruikt hierbij kan helpen? Voel je welkom!
Vaak wordt niet direct gedacht aan deze methodes, terwijl ik al hele mooie resultaten heb mogen zien bij mijn clienten.

Wanneer het niet lukt op een natuurlijke wijze zwanger te worden, kan dit leiden tot gevoelens als onzekerheid, spanning, verdriet, frustratie, schuld of schaamte. Wanneer jij en je partner kiezen voor een vruchtbaarheidstraject als IUI, IVF of ICSI komen jullie voor een zeer intensief traject te staan dat niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel behoorlijk pittig kan zijn. Ik bied professionele begeleiding om op een zo positief mogelijke manier dit traject te doorlopen. 

 

Waarom begeleiding bij vruchtbaarheidstraject?

De begeleiding heeft een aantal doelen:

  • Ontspannen en positief het vruchtbaarheidstraject doorlopen
  • Je op diep niveau open stellen voor het ontvangen van een kindje (soms kan er onbewust een "nee" zijn ondanks een bewust verlangen)
  • Leren omgaan met emoties als angst, verdriet of frustratie
  • Vergroten van de kans op een zwangerschap met behulp van visualisaties en affirmaties
  • Onbewuste overtuigingen en onverwerkte emoties opsporen die een zwangerschap belemmeren
  • Door middel van opstellingen inzicht krijgen in blokkades en deze verhelpen
  • Indien nodig: pijnreductie

Daarnaast is er ruimte om te bespreken hoe je omgaat met de omgeving en wanneer de grens bereikt is.

 

Praktische informatie

Tijdens de sessie kun je alleen komen of samen met je partner. Ik start met een intake om beter inzicht te krijgen in jullie achtergrond en doelen. In de sessies die volgen werk ik met technieken uit mindfulness, hypnose en eventueel met opstellingen. Tussen de sessies door krijgen jullie oefeningen en hypnose-mp3’s om mee te werken. Een sessie kost €80 per uur.

 

Voor meer informatie of een afspraak kun je contact met mij opnemen op telefoonnummer 06-83547751 of mailen naar frankadelaparra@gmail.com