Over mij

Ik ben Franka de la Parra, geboren in 1981. Ik woon gelukkig samen met mijn partner en zoontje in Reeuwijk.

 

De afgelopen jaren zijn veel vrouwen om mij heen zwanger geworden en bevallen. Wat me opviel is dat veel van deze vrouwen zich tijdens de zwangerschap niet zo bewust waren van de verbinding met hun kindje of van hun groei naar het moederschap. Daarnaast dat vaak met angst tegen de bevalling werd opgezien en meerdere bevallingen met veel moeite werden doorstaan. 

 


Ik heb zelf enorm genoten van mijn zwangerschap. Ik ben met behulp van hypnose in bad bevallen. De bevalling verliep nog mooier en prettiger dan ik had durven dromen, en is één van de mooiste en krachtigste ervaringen in mijn leven. Ik wens dit elke vrouw toe. 

 

Sinds 2013 geef ik zwangerschapsbegeleiding met behulp van hypnose. Hiervoor heb ik een cursus gevolgd bij Barbara Corsetto in Amsterdam. Daarnaast heb ik met mijn eigen moeder (fysiotherapeut en geeft ook zwangerschapsbegeleiding) samengewerkt om de inhoud van de trajecten vorm te geven. 

 

Ik ben geschoold als hypnose- en regressietherapeut en coach en gaf les als docent in zelfhypnose en suggestieve therapie aan Trance-art. Daarnaast heb ik een Master of Science in Finance & Investments en een Master of Science in Strategie. Ik heb meerder jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Voor meer informatie over mijn praktijk in (hypno)therapie zie www.frankadelaparra.nl.