Zwangerschapsbegeleiding

Zwangerschapsbegeleiding Gouda bij klachten

Zit je lichamelijk, emotioneel of mentaal minder lekker in je vel tijdens je zwangerschap? Heb je behoefte aan het hervinden van (emotionele) balans en genezing en vind je goede zwangerschapsbegeleiding hierbij belangrijk? Samen met jou onderzoek ik wat er op dit moment in je binnenwereld speelt en wat je verlangens zijn. Met behulp van verschillende technieken help ik jou weer in je kracht te komen. 

Voorbeelden van klachten waarmee je terecht kunt:

  • Prenatale depressie
  • Stress en spanning waardoor je minder kunt genieten van je zwangerschap
  • Oude trauma's die opkomen
  • Angst voor de bevalling of voor het moederschap
  • Pijnklachten

 

Zwangerschapsbegeleiding Gouda voor bewustwording en plezier

Het kan zijn dat je geen concrete zwangerschapsklachten hebt, maar in deze periode tijd wil nemen om je met aandacht te verbinden met je zwangerschap, het kindje dat in je groeit en het (toekomstige) moederschap. Bij mij kun je terecht om op een diepere manier te ervaren wat deze periode voor jou betekent lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Door middel van visualisaties, creatieve opdrachten en eventueel opstellingen geef jij aandacht aan deze bijzondere periode.

 

Werkwijze zwangerschapsbegeleiding Gouda

Wanneer je geinteresseerd bent in zwangerschapsbegeleiding start ik met een intake waarin we jouw vraag en / of klacht bespreken. Op basis daarvan maak ik een plan van aanpak. Ik werk met diverse technieken waaronder visualisaties, mindfulness, lichte hypnose, opstellingen, yoga-oefeningen en helende aanraking om je te begeleiden. Daarnaast gebruik ik creatieve methoden en rituelen.

 

Kosten en vergoeding

Sessietarief individuele zwangerschapsbegeleiding is €80 per uur. De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden een groot deel van deze kosten (meestal 30-45 euro per sessie).